Administratiekantoor Djoprissa

Administratiekantoor voor boekhouding en belastingen

Wij zijn er voor het MKB, ZZP-ers en particulieren. Uw volledige administratie of boekhouding is bij ons in goede handen. We verzorgen uw dagelijkse administratie, uw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting, maar ook uw zakelijke aangiftes zoals omzetbelasting, loonbelastingen en andere zakelijke belastingen.

Onze aanpak


Onze aanpak voor zowel zakelijke als particuliere cliënten is persoonlijk en eerlijk; we adviseren u op basis van de financiële cijfers en uw wensen voor de toekomst. We vertalen ingewikkelde termen en uitgebreide berekeningen naar een begrijpelijk geheel. Zo houdt u overzicht over uw financiële zaken en blijft u nooit met vragen of onduidelijkheden zitten. 

De voordelen van Administratiekantoor Djoprissa:

 • Voor particulieren en zakelijke cliënten
 • Van (online) boekhouding tot belastingen
 • Brede financiële kennis op diverse vlakken (Finance, Accounting & Controlling)
 • Eerlijk & helder advies: duidelijke taal voor iedereen
 • Er is altijd ruimte voor u, geen wachtlijsten of selectie

Administratiekantoor voor particulieren

Heeft u hulp nodig bij het op orde brengen van uw administratie? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Of is uw administratie al goed op orde maar moet deze netjes worden bijgehouden? Van de jaarlijkse belastingaangifte, tot het structureren, uitpluizen en bijhouden van uw boekhouding: wij helpen u met diverse boekhoudkundige aangelegenheden en belastingzaken.

Heeft u hulp nodig bij:

 • Uw aangifte inkomstenbelasting
 • Het opzetten en/of bijhouden van uw boekhouding
 • Het inzichtelijk maken van uw financiële situatie
 • Het aanvragen van belastingtoeslagen of andere belastingzaken

Wij staan graag voor u klaar. Djoprissa Administraties & Interim bevindt zich in Maarssen. U bent van harte welkom op kantoor om kennis te maken, natuurlijk kunnen we u ook thuis bezoeken voor een kennismaking. Wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact op.

Zakelijke administratie en boekhouding

Ondernemers houden zich het liefste bezig met waar ze goed in zijn. Dan is het fijn wanneer je op de gebieden waar je zelf níet zo goed in bent (of er niet zoveel plezier in hebt…) de juiste ondersteuning krijgt.

Wij zijn inzetbaar voor het opzetten, beheren en de dagelijkse verwerking van uw zakelijke administratie en boekhouding. We helpen u graag bij uw:

 • Btw-aangiftes
 • Loonheffingen
 • Vennootschapsbelasting
 • Dagelijkse verwerking boekingen
 • Periodieke rapportages
 • Advies investeringen
 • Ontwikkelen van visie en financiële strategie

Voordelen van het uitbesteden van uw belastingaangiften en boekhouding:

Een groot voordeel van het uitbesteden van uw belastingaangiften en boekhouding, is natuurlijk dat de kans op fouten minimaal is. Door onze ervaring op dit gebied herkennen we snel onnauwkeurigheden en zijn we in staat in een vroeg stadium fouten te herkennen en voor u op te lossen.

Daarnaast is het prettig om te weten dat uw aangiften en boekhouding op orde zijn wanneer u bezoek krijgt van de Belastingdienst. U hoeft over een dergelijk bezoek dan niet onzeker te zijn of te twijfelen over de accuraatheid van de cijfers. Daarnaast zit er ook een financieel voordeel aan het uitbesteden van uw belastingaangiften of administratie; tijd is geld en u kunt er zeker van zijn: wij werken snel en efficiënt, met de juist tools en programma’s. Daar ondervindt u de voordelen van.

Interim financieel advies en hulp bij financiële projecten

U kunt ons inschakelen voor financieel advies of bij ingrijpende projecten waarbij u advies of ondersteuning nodig heeft. Weten wat wij als interim finance voor u kunnen doen?

Interim Finance PRofessionals

Bent u op zoek naar een administratiekantoor voor particuliere boekhouding of belastingaangifte? Of naar een administratiekantoor voor uw zakelijke boekhouding, belastingen zoals loonheffingen, vennootschapsbelastingen en omzetbelasting aangiftes? Wij staan graag voor u klaar.