Interim Finance Professional

Wij zijn uw partner als het gaat om interim opdrachten en tijdelijke ondersteuning op uw financiële afdeling. Onze finance professionals lossen vraagstukken op in zowel het MKB als bij Multinationals. 

We zijn er voor u wanneer u te maken heeft met boekhoudkundige vraagstukken, administraties op orde brengen of reorganiseren, maar ook voor financieel advies én voor ingrijpende projecten.

Binnen grote organisaties en in het MKB zijn onze finance professionals inzetbaar op het gebied van accounting en controlling. We manoeuvreren ons gemakkelijk in complexe omgevingen en geen uitdaging is te groot.

Ervaren interim finance professionals

Extra ondersteuning bij grote projecten, of ter vervanging bij langdurige afwezigheid van een vaste collega.

Bij grote projecten is het prettig als u kunt bouwen op een sterk team dat voor u klaar staat. Zeker bij ingrijpende projecten met een langere doorlooptijd is het waarborgen van de continuïteit van groot belang. Maar ook bij langdurige afwezigheid van een boekhouder, accountant of financial controller is het prettig als u tijdelijk kunt rekenen op stevige ondersteuning. Djoprissa Interim biedt u altijd een ervaren, breed inzetbare finance professional. We staan u graag bij wanneer u tijdelijk extra ondersteuning nodig heeft, of juist langdurige vervanging nodig heeft op het gebied van boekhouding/administratie, btw-aangiften, en controlling.

Financieel (sparring)partner bij ingrijpende financiële projecten

Gaat u binnenkort starten met een ingrijpend project van financiële aard? Wij zijn als interim finance professional inzetbaar op het gebied van accounting en controlling. We zorgen ervoor dat uw project succesvol wordt voorbereid en uitgevoerd. Door onze brede ervaring op financieel gebied zijn we in staat om u te helpen uw project tot in de kleinste details uit te voeren, waarbij we u ook kunnen adviseren over de openstaande punten, vervolgvraagstukken en consequenties op de langere termijn.

Wat kunnen we voor u doen als finance professionals op interim basis?

We kunnen u op veel vlakken ondersteunen. Wanneer de kennis zich niet binnen uw eigen onderneming bevindt, dan kunt u een beroep doen op onze professionals.

Voorbeelden van zaken waarvoor u ons kunt aanstellen als interim financieel professional:

  • Project control, verbetervoorstellen en advies
  • Controleren en monitoren van de financiële voortgang bij lopende projecten
  • Het maken van overzichtelijke rapportages over projecten en verschillende projectonderdelen
  • Fungeren als financiële sparringpartner en doen van aanbevelingen
  • Verzamelen, bewerken en ontsluiten van periodieke gegevens, zoals projectkosten en het maken van financiële rapportages
  • Analyseren, rapporteren en beoordelen van de projectvoortgang.

Financieel project? Wij nemen u het werk uit handen.

Heeft u een boekhoudkundig issue, bijvoorbeeld op het gebied van een verouderd systeem, fouten uit het verleden, de overgang naar een nieuw systeem, of loopt u structureel achter met uw boekhouding? Wij helpen u deze problemen op te lossen en we helpen u te zorgen voor een accurate, duidelijke en werkbare boekhouding. We helpen uw boekhoudkundige problematiek in de toekomst te voorkomen en zorgen ervoor dat uw gehele boekhouding weer op orde is.